Solis Primaroma 1010 Pistonmachine + Scala Plus Bonenmaler

249.00

Solis PrimaRoma Met de Solis PrimaRoma maak jij net als een echte barista de heerlijkste koffies! De zeefhouder, ook wel piston, is komt met twee filters (enkele en dubbele portie) zodat je ook grote koffiebehoeftes in één keer kunt stillen. Het handige stoompijpje geeft jou de mogelijkheid om van een normale koffie of espresso hele kunstwerken te maken! De Solis PrimaRoma heeft een handige warmhoudplaat waardoor de kopjes alvast zijn voorverwarmd en jouw koffie langer heet blijft.

Koop veilig op Bol.com

Artikelnummer: 7611210009153 Categorie:
 

Beschrijving

Solis PrimaRoma
Met de Solis PrimaRoma maak jij net als een echte barista de heerlijkste koffies! De zeefhouder, ook wel piston, is komt met twee filters (enkele en dubbele portie) zodat je ook grote koffiebehoeftes in één keer kunt stillen. Het handige stoompijpje geeft jou de mogelijkheid om van een normale koffie of espresso hele kunstwerken te maken! De Solis PrimaRoma heeft een handige warmhoudplaat waardoor de kopjes alvast zijn voorverwarmd en jouw koffie langer heet blijft. Wat ook erg handig is, alles is eenvoudig te reinigen en te controleren dankzij de LED-controlelampjes.

Piston espressomachine
Pompdruk: 15 bar
Robuuste edelstaal behuizing
Capaciteit waterreservoir: 1,5L
Warmhoudplaat voor kopjes
Draaibaar en afneembaar stoompijpje
Gemalen of filterkoffie
Oververhittingbeveiliging
Gewicht: 4,5 kg
Afmetingen (B x H x D): 20 x 29 x 29 cm
Hoge druk
De Solis PrimaRoma is voorzien van een pomp met een 15 bar druk die de koffie perfect bereidt. Door de gemalen bonen in de piston wordt het water met hoge druk geduwd voor een hele goede koffie. Zet één of twee porties tegelijkertijd door gebruik te maken van de enkele of dubbele filter.

Stoomkracht
Met de Solis PrimaRoma maak jij van jouw perfect gezette espresso in een handomdraai een heerlijke cappuccino! Gebruik het stoompijpje om melk te verwarmen en/of op te schuimen en tover de meest fantastische koffiespecialiteiten uit je mouwen!

Deze compacte bonenmolen zorgt voor een perfecte espresso-, filter- of cafetière maling.

Solis Scala Plus
De SOLIS Scala is een aromabehoudende bonenmoler met een bonencontainer voor 250 gram koffiebonen. Door de tweevoudige tandwielreductie en een snelheid van ruim 420 omwentelingen per minuut (in plaats van de gebruikelijke 800 of meer), wordt het aroma optimaal behouden. De SOLIS Scala bonenmaler heeft 15 verschillende instellingen voor de maalfijnheid op een schaal van fijn – medium – grof. Voor espressomachines worden de bonen meestal fijn gemalen terwijl voor filterkoffiemachines vaak medium wordt gebruikt. Met de draaischakelaar (timer) bepaalt u het aantal porties koffie. De gemalen koffie wordt opgevangen in een reservoir.

De SOLIS Scala heeft ook een beschermingsmechanisme voor steentjes die tussen de koffiebonen kunnen zitten om beschadiging van het apparaat te voorkomen. Tevens zijn de bonentrechter en de maalring kunnen eenvoudig als losse onderdelen worden gereinigd.

Extra informatie

Merk

Solis