Review Quick Mill 820 | Piston machine

| Krachtige espresso machine voor krachtige koffie |
De quickmill 820

Klantenbeoordeling:

525.00Koop veilig op Bol.com

Waarom is de pistonmachine Quick Mill 820 al jarenlang zo gewild?

De quickmill 820 heeft een klassiek design, of dus eigenlijk geen design maar gewoon erg functioneel ontworpen. Alles aan apparaat voelt robust aan, schakelaars gaan met stevige klik, piston is lekker zwaar etc. Voelt alsof het apparaat jaren kan meegaan.

Deze Quick Mill espressomachine is inmiddels een ware klassieker en wordt al 40 jaar geproduceerd. Beroemd om zijn enorm lange levensduur. Klanten vertellen zelfs dat ze na 22 jaar pas een onderdeel moesten vervangen. Dat is pas een lange levensduur! Het geheim schuilt in het gebruik van een thermoblock met koperen leiding. Dé oplossing tegen kalkaanslag.

Deze Quick Mill espressomachine is erg snel op koffie temperatuur, dus binnen een paar minuten kun je van je eerste (espresso)koffie genieten.  Naast espresso kunt u met de 820 ook melkschuim en heet water bereiden voor bijvoorbeeld cappuccino of caffé americano.

Vergeet niet dat je ook een degelijke koffiemolen nodig hebt om het beste uit je machine te halen. In de regel zou je net zoveel aan een molen moeten uitgeven (of meer) dan aan jouw espresso apparaat. Tamper maten , voor enkel filter past een 53 mm tamper maar dan moet je wel rond de 8 gram koffie doseren. Voor de dubbel filter past een 57,5 mm tamper het beste.

Films en seriesFilms en series